Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdo je váš skutečný parťák?

16. 7. 2022

Většina z nás má své blízké, rodinu, přátele, pracovní kolegy, sportovní kolegy, kámoše a kamarádky atp. Přemýšleli jste někdy, kolik z nich není jen tak do počtu, ale jsou skutečnými parťáky, doslova na život a na smrt? Kolik z nich byste rádi viděli na svém pohřbu? 

Napadl mě jednoduchý test, snad příliš morbidní... Představte si, že jste omylem pohřbeni, tzn. že vás z nějakého důvodu považovali za mrtvého/ou, tudíž jste byli vměstnaní do rakve, ta byla spuštěna do hrobu a hrob řádně a jistě zasypán.

Nic moc vyhlídka, co? Zajisté mi dáte za pravdu, že se podobné případy v minulosti stávaly. Jenže se udála další věc. Vám neznámý šprýmař vložil do vaší kapsy při posledním, rakvovém loučení mobilní telefon. Nebo to nebyl šprýmař? Vy se v té tmoucí rakvi proberete, začnete zmatkovat, mlátit kolem sebe, vydýchávat si kyslík, až se praštíte do kapsy a zjistíte, že tam máte mobil. Pomalu, doslova bez dechu, jej vytáhnete z kapsy, zapnete a zjistíte, že mobil je v posledním bateriovém tažení, tj. zbývá energie na velmi krátký, doslova poslední hovor, takže MŮŽETE ZAVOLAT pouze jedné osobě, opravdu pouze jedné a ještě k tomu jen několik málo slov.

MUSÍTE TEDY ZAVOLAT OSOBĚ, KTERÁ VÁM 100% DŮVĚŘUJE, KTERÁ VÁM VŽDY HOVOR PŘIJME, a to hned, A KTERÁ PRO VÁS BEZODKLADNĚ UDĚLÁ MAXIMUM. Pokud takovou osobu máte, jste opravdu šťastným člověkem!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář