Jdi na obsah Jdi na menu
 


Viděl jsem čakry

8. 4. 2024

Svěřím se Vám se zkušeností, kterou mývali dávní, křesťanští praotcové. Ani nevím, proč to píšu, zřejmě zbytečný příspěvek. Nakonec je toho ještě hodně, co jsem nevypsal, ale věřte mi, je to stále jen ze studu, anebo z obavy, že je to úplně pitomý. No neva. Abych dopředu předeslal, opravdu nemám rád všechny ty novodobé epifanie na čakry, vyšší vědomí, naciťování, vyšší vibrace atp. Na druhou stranu také nemohu vystát snad dnes už přežité archaismy, jako jsou duše, hřích, dědičná zátěž, vykoupení apod. Dovolím si to takto napsat proto, že tyto pojmy znám dobře, nejen z akademického světa, ve kterém jsem roky pobýval.

No nic, ale k věci, co se mi stalo. Je to snad čtyři pět let zpátky, to jsem byl ještě aktivním účastníkem života křesťanské obce, když se mi náhle udál, jak to nakonec u mě bývá, spontánní mimosmyslový zážitek. Všichni dohromady jsme se v kostele modlili Otčenáš, když se ze mne odloupla vrchní slupka, takže každým veršem, částí modlitby, se mi zjevovaly čakrové barvy přesně v tom pořadí, které najdete kdekoli na internetu. O tomto víkendu, brzo ráno, tedy dlouho po oné zkušenosti, jsem si to ještě ověřoval, snad proto nyní píšu. Světe div se, Ježíšova modlitba ke Stvořiteli nese v sobě nesmrtelnost kosmických, barevných tónů, které jsou nazývané čakrami.

Byl to velmi hluboký a silný zážitek, plný zvláštní sytosti a vyrovnanosti. A také JISTOTY. Však sami víte, podobná zkušenost se nedá dost dobře vypsat. No, přesto mi to nepřekáží, abych ty novodobé epifanie, resp. ezo pojmy, nemusel, včetně čaker. Sám nevím, asi je to taková má vnitřní naštvanost, že každý pojem je stále ještě hodně vzdálený té pravé, hluboké pravdě, a že je také mnoho falešných proroků a mentorů, kteří tlachají a tlachají, a přitom zneužívají druhé, velmi často citlivé jedince. Takže, přiznávám, ač bez násilí, čakry jsou čirou, kosmickou realitou. Jsou to sice druhotné, nicméně stále silné a tvořivé paprsky stvoření a kdo z nich umíte čerpat energii napřímo, jste fantastičtí borci a já vám gratuluji. A také před Vámi smekám s drobnou připomínkou, jen pro pořádek, pokud takovou schopnost máte, podělte se. V tomto případě platí, čím více dáte, tím více dostanete! Nakonec, nezapomeňte, Hraběnčina studánka je tím nejlepším léčebným důkazem!