Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zázračný pramen sv. Anny

26. 6. 2023

Místo: Kaple sv. Anny se nachází nad obcí Úsobí, přesně na modré turistické značce. Místo je dost vyhledáváno, my tam měli setkání s velmi zajímavým, věřícím člověkem. Rovněž tam tlačili sváču motorkáři. 

Popis: Nad samotnou kaplí se nachází výklenková kaplička, pod kterou vyvěrá pramen zázračné a chutné vody.  

Okolí: Výlet kolem doporučuji v pevné obuvi, veškeré louky jsou podmáčené, zvláště na jaře nebo na podzim. Velmi doporučuji víkendový pobyt na soukromém zámku Úsobí, který vás finančně nezruinuje. Pan majitel i jeho partnerka jsou prostě super lidi. V zámku vás při prohlídce vpustí úplně do všech prostor.

Léčivá voda: Pod výklenkovou kaplí vyvěrá pramen vody. Zázračná voda posiluje nejen víru v Boha, ale i víru ve vás samotné. Zázračná voda se daruje na první ostrou, bez jakékoli přípravy. Po levé straně stojí sv. Anna, jejíž milost vyzařuje do celého okolí. Pokud budete pokorní a malinko odvážní, spatříte ji i její milostivou září kolem ramen a krku.

Účinky vody: Síla místa je tak velká a čistá, že si kolem můžete i zatančit. Buďte hluční a upřímní, místo není pro mnichy, ale pro nás obyčejňáky se všemi krásnými a hnusnými věcmi, které máme uvnitř. Zjistíte sami, že vás místo zakryje jemným pláštěm požehnání a vnitřní krásy. Nechce se okouzlit čistotou a požehnáním. 

 

3.jpg

4.jpg