Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obří skály v Jeseníkách

12. 9. 2023

Místo: Obří skály se nacházejí nad obcí Lipová-lázně v nádherných Jeseníkách. Jedná se o silové místo, snad nejvýznamnější v Jeseníkách. 

Popis: Obří skály vzhlíží svou mohutností nad údolím mezi Ramzovou a lázněmi Lipová. Je to hřebenový, skalní velikán, který určitě stojí za vaší návštěvu. Kopec to je teda příšerný (dobré srdce a plíce s sebou).

Okolí: Jaképak okolí na hřebenech Jeseníků? Jen si pak všimněte, že na samotné skále jsou pásy drobných, černých krystalů, jedná se o minerál staurolit. A pokud budete mít štěstí, narazíte na sytě růžové, podlouhlé krystaly v křemeni, což je nádherný andalusit.

Silové místo: Asi v polovině západního úbočí skal se nachází silové místo, které odhalila Bódhi. Jedná se o výrazný, položený kámen, kterým vede čistá energie slunečního kotouče. Silové místo je tam samo o sobě, žádná příprava není nutná. Není tedy nezbytné máchat končetinami, uvádět se meditačního stavu, nic podobného. Je to prostě náraz tak silný, že do Vás vrazí "na první dobrou".

Účinky: Zjistíte sami, nemohu referovat, já hledal andalusit, a Bódhi to ještě zcela nezpracovala. Přibližné místo jsem označil.

Doporučuji navštívit místo zvláště v době kolem slunovratů. Potkáte se s nádhernou energií, úžasnou okolní atmosférou i sami se sebou. Místo je natolik silné, že vás to překvapí. 

2.jpg