Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kostel Navštívení Panny Marie v Křešicích

7. 7. 2023

Místo: Kostel Navštívení Panny Marie se nachází v obci Křešice, 8 km od Litoměřic. Jedná se o významné a vymazlené místo litoměřických biskupů. 

Popis: Kostel je nevelký v klidné části obce, pod kostelem je pramen zázračné vody. Blízké okolí kostelíku má zvláštní energii, jako když si přivoníte k čistému prádlu vaší milované babičky. 

Okolí: Kopec Křemín, který se rozprostírá nad obcí, je významným energetickým vrcholem celého okolí, nicméně jsem tam nevystoupal, tudíž nemohu referovat. Nějak se mi tam nechtělo, zřejmě se tam "čerti žení".

Léčivá voda: Pod kostelem je zázračná voda. Musel jsem utrhnout velkou bylinu, stáhnout pavučiny, lehnout si na břicho a strčit polovinu těla dolů do úzké šachtičky, abych se k vodě vůbec dostal. Voda je průzračná, plavou v ní malinké larvy komárů a také zvláštně zapáchá. Tak to prostě je. 

Účinky vody: Doporučuji v klidu sednout venku, poprosit a postupně vypít tři doušky, což jsem také udělal. Voda je skutečně zázračná tím, že vám odstraní veškeré zákeřnosti, které byly proti vám učiněny (prokletí, kletby a podobné hnusy). Voda je v tomto zcela unikátní, doslova v celosvětovém měřítku. Jen to vše má jednu podmínku, bez této vám nic nedá. Musíte projevit k Panence Marii absolutní, bezpodmínečnou důvěru. 

Kostelík byl otevřený. Seděl jsem uvnitř a chvilku rozjímal. Poté jsem šel před oltář, poklekl a uctil Panenku Marii. Byla nade mnou, vložila mi své ruce na má ramena a požehnala mi. Takovou krásu a čistotu jsem opravdu dlouho nezažil. Kostelík je místem jejích osobních meditací, tak se prosím chovejte velmi, velmi uctivě. Je to skutečně ojedinělé místo čistoty a prostoty, ale také síly a přítomné milosti. Prosím, buďte tam bez bázně a hany a také s veškerou úctou, kterou v sobě máte.

 

1.jpg

2.jpg