Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hraběnčina studánka /čakrová/

24. 3. 2024

Místo: Studánka se nachází v lese nad vesničkou Vlčí Pole, přesně na modré turistické značce, nelze ji minout. K prameni vedou přírodní schody s dřevěným zábradlím. 

Popis: Studánka je označená, nachází se v mírném, lesnatém kopci u turistické značky. Pramen vyvěrá z přírodní, kamenné hradby.  

Okolí: Pokračováním do kopce po modré turistické značce dojdete po cca 1,5 km mezi louky. Po levé straně se nachází živý kámen (není to menhir), který stojí na nesprávném místě, naštěstí už je v pořádku. Pozor, k dobrým lidem je dobrý, ke zlým nikoliv.

Léčivá voda: Místo s pramenem je u nás zcela unikátní. Když se postavíte čelem k prameni (viz foto), nejdříve vás přivítá žena v bílém a následně tři muži v bílých pláštích (je to jen vizuální projev jemnohmotného, ve skutečnosti jde jejich síla archetypální). Již příchodem ženy pociťujete značné teplo. Muži vás diagnostikují barvami v pořadí červené, oranžové, zelené, modré a fialové, která přichází později (napoprvé vůbec nemusí). Na pozadí všech barev je energie žluté. Muži jsou velmi milí a plni zájmu. Po jejich diagnóze je nutné 3x nabrat vodu do hrníčku a napít se. Všechnu vodu vypít nemusíte, jen je nutné 3x nabrat a 3x se napít. Když poděkujete a vyjdete zpět nahoru na modrou, turistickou cestu, setkáte se s obřím mužem, který vás zastaví a provede ověření léčebného procesu. Pokud zjistí, že nejste hotovi, pošle vás zpátky, abyste si proceduru zopakovali.

Účinky vody: Čakrová voda i energie celého místa je jedno ze dvou v celé ČR (třetí se otevře později). Je to opravdu zvláštní, léčebné místo.  Místo pramene se dává samo, a to úplně všem. Nemusíte předtím hodinu meditovat, chodit bosky, ani cokoli jiného. Po léčbě vodou vám nemusí být úplně dobře, což trvá max. hodinu, nelekněte se. Samotný léčebný proces doznívá dalších 90 dní. Poté budete energeticky srovnaní. A nezapomeňte na dnešní dobu unikátní věc, neplatí se vstupné ani jiné poplatky.

20240324_102320.jpg

1.jpg

20240324_105435.jpg