Jdi na obsah Jdi na menu
 


Druidské nabíjení českých hor ze dne 17.9.2022

20. 9. 2022

Na FC na mě vyběhla akce s názvem Propojení hraničních hor 2022. Akce byla organizovaná českými druidy na několika desítkách energetických míst v ČR. Na každém místě se v přesně určitý čas shromáždili členové druidského spolku a energeticky propojili jednotlivá místa kolem celého Českého masivu. V Jizerských horách na Kozích hřbetu jsme byli tři, já a dva velmi milí a druidsky zdatní manželé, které jsem do té doby neznal (vlastně znal). Úvodní uzavřenost obou dvou zřejmými tajemstvími postupně opadla, takže to bylo fajn setkání. Nakonec reportáže z některých míst i s fotkami naleznete veřejně na stránkách druidů.

Musím říci, že celá akce byla velmi dobře organizovaná, a to po všech stránkách. Nemám samozřejmě na mysli jen organizaci míst, lidí a samotné provedení, ale velmi šikovnou a svébytnou práci v Mentálním poli sdílených hodnot vycházejících z druidských tradic, mentálních sil našeho, kamenného, dávného období. 

Nakonec to bylo velmi milé setkání se všemi, nejen s partnerskou dvojicí fajn lidí, se kterými se snad ještě uvidím. Rituál tam sdílený nepopíšu podrobně, není ani třeba. Začali jsme společnou modlitbou, které jsem se ujal já, protože jsem drzý člověk. Pak následoval ryze druidský rituál vedený Lenkou. Místo bylo otevřeno a požehnáno. Energie jednotlivých vln se předávala skrz energetická místa jasným a nacvičeným rituálem, který zafungoval dokonale, já bych sice využil více čistého, mentálního pole, ale neva, Zem je také dobrá (zvláště pro druidy). Když jsme začali, vše mentálně připravili, tak kousek před první vlnou dorazily větrné entity. Byla to má první taková zkušenost, tak fantastický zážitek neumím popsat. Až po nějaké době jsme si stejnou zkušenost potvrdili s Lenkou. Bylo to tak, že po úvodní ceremonii, při jemném dešti, v naprostém bezvětří, přišly z levé strany, pohladily mě, vrškem pláštěnky mi olízly ucho i krk, pak po stočení se zpět stejné následovalo z pravé strany. Bylo to tak milé, tak osvěžující a nádherné, že to není nutné dále popisovat (musím přiznat, že jsem si myslel, že mnoho podobných bytostí zde již nepůsobí, ale NENÍ tomu tak).

Všechny energetické body hraničních hor byly propojené třemi vlnami. Druhá byla nejsilnější, byl to náraz do hrudníku samozřejmě bez nutnosti pádu, ani jsem nemohl zastavit intenzivní blikance víček i samotných očí. Třetí, uzavírací vlna byla potvrzovací a ukotvovací. Jo, abych nezapomněl, jeruzalémskou účast potvrzuji, cítil jsem úplně stejnou vůni, jako je v krytém templu Zdi nářků, kde jsem 2x pobýval při osobní návštěvě Jeruzaléma. Také rád veřejně potvrzuji účast Toho nejstaršího (někde tady na stránkách o Něm píšu), což je neskutečná událost. Proběhla přímá vizualizace, bez komentáře...

Takže za podobnou akci chci poděkovat, čeští druidi jsou moc fajn. My z první, tehdejší vlny energetické architektury jsme zpět, ale už jdeme dál. Druidská mládež žijící našimi tradicemi je prostě moc fajn, nová generace s velkým potenciálem i krásou znovuobjevení Gaie. Krásní lidé, láskyplný, vnitřní život, kvetoucí Gaia, co více si pro budoucí generace přát! To je MOC DOBŘE, MOC DOBŘE!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář