Jdi na obsah Jdi na menu
 


ANDĚLÉ

11. 11. 2021

Na začátku prohlašuji, že tento příspěvek píši s velkou úctou a respektem. S anděly se prostě nežertuje, ani náhodou. Proto je naprosto příšerné, když různí proroci a novodobí mágové vyhlašují naprosté hlouposti o tom, že každý má svého anděla, že andělé na nás čekají, že andělé nám slouží, že andělé jsou všude, že je nepočítaně andělů atp. Andělské výlevy různých kněžek lásky a světového požehnání jsou nabíledni...

Archandělé posloužili Nejstaršímu. Byli s tímto Prvním, na jejich perutích se neslo nepoznané, nepojmenovatelné NIC, nic plné bytí, tvarů a nakonec i života. Mezi zřídelní archanděly patří také Azrael, se kterým jsem měl dnes, 10.8.2022, kdy po půl roce přepisuji a upravuji tento příspěvek, první zkušenost. Je to zkušenost se ženou, se kterou je Azrael trvale, již od útlého mládí. Zachránil ji život a vzal ji pod svá křídla. Stále ji a vlastně i jeho cítím v sobě, je to neskutečná, obrovská energie. Trvalá síla i nádhera. Azrael je velmi zvláštní, velmi plachý a skrytý, nicméně snad o to více silnější!

Mě pomohl nesčetněkrát Gabriel, se kterým mám velmi úzký a niterný vztah. Pomohl mi mnohokrát, zachránil mi život, doslova, máme spolu opravdu vřelý vztah. Nicméně je nutné upozornit, že s archanděly se nevyjednává a nehandluje! V případě jejich nepodmíněného obdarování nelze, a to v žádném případě, mít jakékoli postranní úmysly, byť jen špetku zlých zámyslů. V takovém případě by to byla katastrofa a archandělé umí vyvrátit ze základů kohokoli a cokoli. Jejich trest není nikdy dočasným! Jizva je viditelná přes celé eony i všechny prostory Světa. Ve Světě platí jasná pravidla bytí. Tyto se prostě nedají okecat ani jinak umluvit. 

Znovu musím zopakovat, tento příspěvek píši s největší úctou a pokorou. Archandělé jsou tři a pak dalších devět, celkem tedy 12. První tři jsou: Gabriel, Michael a Rafael. Dalšími jsou: Azrael, Chamuel, Jerahmeel, Remiel, Sariel, Uriel, Samael, Orifiel a Raziel. Jen velmi odvážný a čistý člověk si může dovolit psát o archandělech. A protože já takový nejsem, tak si to nedovolím a dále nepokračuji.

Ježíš prohlásil, že Bůh odpustí úplně vše, nikoli hanobení Ducha Svatého. Já přidávám: Bůh odpustí úplně vše díky oběti nejvyšší, Archandělé nikoli. Archandělé neumí vyjednávat, i když mají sílu, obdarovat mocí celého Světa i unést jakýkoli osud, žal a bol.  Na druhou stranu dávají nepodmíněně, neznají "něco za něco". Ve svém trestání neznají obhájce. Smilují se i trestají nekompromisně, beze studu a bázně.